Álex Arroyo alça el FIP Gold de Milà

Recordaven al clàssic cinematogràfic protagonitzat per Jack Lemmon i Walter Matthau. Dos revessos pegadores s’havien unit per a intentar véncer en el FIP Gold de Milà, un dels últims circuits de l’any de la Federació internacional de pàdel.

Álex Arroyo i Iván Ramírez partien com a segons caps de sèrie l’el torneig italià i, a poc a poc, van anar superant rondes, alguna d’elles, realment complicada com la semifinal davant Benjamin Tison i Teodoro Víctor Zapata, que es va resoldre en el tercer set.

La final va ser una exhibició de força del valencià i del madrileny. 20 anys acabats de complir per a Álex, 19 per a Ivantxo i, junts, campions. Victoria en la final davant Destre i Punxe Fernández per un doble 6/4 per a alçar el títol de campions. Com en la pel·lícula, «L’estranya parella», va aconseguir la victòria.

Des del retorn de la seua malaltia, que li va mantindre més d’un any fora de les pistes, Álex Arroyo ha demostrat la seua capacitat competitiva aconseguint la victòria en el FIP Rise de Canet (França) al costat de Mario Ortega, les semifinals del World Padel Tour de Lugo al costat d’Arturo Coello, una altra jove estrela de tot just 19 anys, el títol del circuit Or de Teulada-Moraira al costat d’Álvaro Cepero i el retorn a la selecció absoluta de la Comunitat Valenciana fa unes setmanes a Galícia.

D’aquesta manera, Álex Arroyo confirma el seu excel·lent estat de forma en aquest tram final de la temporada i espera confirmar-lo en el Màster autonòmic 2021 que es disputarà dins de 5 setmanes en el Bela Pàdel Center alacantí.

No va córrer la mateixa sort l’alacantina Jessica Castelló qui, al costat de la francesa Alix Collombón, va sucumbir en la final femenina d’aquest FIP Gold de Milà davant Bàrbara Les Heras i Verónica Virseda per 7/5 6/1