Alacant és protagonista en l’equador d’agost

Arribem a l’equador del mes amb la cita important del pàdel federat en Sanvi Padel (Sant Vicent del Raspeig).

El torneig 18* que pertany al nostre circuit plata assumeix el protagonisme d’aquesta finalitat de setmana, amb prop de 150 jugadors inscrits, posant en joc quadres de les quatre primeres categories.

El pàdel valencià continua obert per vacances i bona prova d’això és el que tenim per davant. Per al pròxim cap de setmana, ja va tancar inscripció el torneig plata de Blupadel amb més de 250 jugadors preparats per a competir, i encara tenen algunes hores per davant per a definir els seus quadres el torneig C.D Castelló-Azuliber, amb el sabor especial de l’ascens albinegre a segona divisió, i torneig, també bronze, de Padel One Elx que repartirà entre els millors formatges, llom… i un pernil.

Per descomptat, l’habitual cita dels menors també serà en la capital il·licitana, amb el provincial de Solopadel. Les inscripcions per als més joves estan obertes.

Tot això mentre s’acosten les grans setmanes per al nostre esport amb la disputa de l’Or de Family, la fase final nacional de les lligues per equips i la disputa del World Padel Tour València Open.