Alacant es prepara per a acollir la fase prèvia nacional del Campionat d’Espanya de menors

A partir de demà, el Club Atlètic Montemar d’Alacant acollirà la fase prèvia nacional del Campionat d’Espanya de menors.

Després de la disputa de la fase autonòmica, els pròxims 3 dies viurem en la capital alacantina l’última estació prèvia al XXXIV Campionat d’Espanya de menors previst per a la primera setmana de setembre a Saragossa.

El torneig reparteix 4 places per a la fase final en cadascuna de les 9 categories: benjamí (només masculí), aleví, infantil, cadet i júnior tant femení com masculí, de manera que totes aquelles parelles que accedisquen a les semifinals d’aquesta fase prèvia guanyaran el seu bitllet per a la capital aragonesa.

Entre les parelles FPCV favorites cal nomenar a Carla Donate i Daniela Tornero, segona caps de sèrie alevins; a Yaiza Gallego i Daniela Valiente, segones preclassificades en categoria infantil; i a Lucía Micaela Fernández i Candela Lucendo, principals favorites entre les cadets.

Entre els xics, destaquem a Jorge Rosa i Alejandro Mundo, segons favorits en categoria benjamí. En categoria infantil, Izán Violero i Llorenç Riera parteixen com a principals favorits; també Marc Navarro i Daniel Rubio són caps de sèrie número tres en categoria infantil; i els germans Arturo i Andrés Calzada són tercers *preclasificados entre els cadets.

Molta sort a tots els participants, especialment als quals juguen amb llicència de la Federació de pàdel de la Comunitat Valenciana.