Ajornat el torneig Or 26* al Club 79 de Benicàssim

Les previsions meteorològiques previstes per a les pròximes hores han obligat al Club de pàdel 79 de Benicàssim i a la Federació de Pàdel de la Comunitat Valenciana a ajornar el Torneig Or 26* previst per a aquest cap de setmana.

D’aquesta manera s’evita el desplaçament dels nostres jugadors i jutges àrbitres fins a la localitat costanera castellonenca, amb l’alerta roja anunciada per l’Agència Estatal de Meteorologia. En breu anunciarem la nova data per a la disputa d’aquest prestigiós torneig de Benicàssim.

Unes pistes, en data de hui, plenes d’aigua, però que recuperaran el seu habitual perfecte estat per al Campionat del món de Castelló per al qual a penes queden unes hores per al tancament d’inscripció.

Així que per a seguir als nostres jugadors en competició hem de mirar cap a Lleó, on es disputa el XVII Campionat d’Espanya per equips de veterans de primera categoria amb la presència de Flow Pàdel tant en categoria femenina com masculina, a més de *Padel *Point La Nucia en homes i *Ok *Padel Castelló en dones.