Agost continua amb pàdel a tot ritme

El segon cap de setmana d’agost ha començat amb pàdel competitiu tant a Alacant com a Castelló.

El torneig més important, s’està disputant en Ecomm, pertanyent al nostre circuit plata amb presència, entre altres, en la primera categories d’algunes de les pales més destacades del nostre territori com Javier Palasí, Juanmi Such, Mario Cerezo o Jordi Muñoz, els qui conformen les dues parelles principals caps de sèrie. També es disputa competició de segona tant masculina com femenina i tercera i quarta mixtes.

El nostre circuit bronze fa parada en +QPadel Castelló, amb les finals preparades per a aquesta mateixa vesprada. Les parelles Saez/López davant Teixidor/Almela en segona categoria masculina i Esbrí/Corretges i Agramunt/Teixidor, seran els protagonistes dels últims partits d’aquest torneig que també ha viscut quadres de tercera i quarta.

Pel que fa als nostres menors, la cita és doble. D’una banda, el provincial alacantí Pitu Losada Academy en Area Padel Club, i per un altre el que s’està disputant a Castelló Padel Sport.

El pàdel federat contínua mantenint un ritme alt perquè ja estan en marxa les inscripcions per a la resta de tornejos d’aquest calorós mes d’agost, sempre respectant al màxim les ordres que rebem, en matèria sanitària, de les nostres autoritats.