Actualitzacions en el nostre calendari per a l’últim trimestre de 2020

Després dels últims ajustos realitzats en els calendaris de la Federació espanyola de pàdel i de World Padel Tour, la Federació de pàdel de la Comunitat Valenciana ha efectuat una sèrie d’actualitzacions en el nostre calendari.

En primer lloc, el Campionat autonòmic absolut per parelles, es disputarà definitivament a Castelló Pàdel Sport entre el 19 i el 25 d’Octubre.

El circuit Or autonòmic pateix també algun retoc. Tal com vam informar ahir, el FIP Star de Life Padel, inclòs en el nostre calendari, es disputarà la setmana immediatament anterior al World Padel Tour Alacant Open mentre que el torneig de Ecomm Padel s’allotjarà de manera definitiva entre el 16 i el 22 de novembre.

També canvia de data el Campionat autonòmic per equips de menors, que se celebrarà en el Club de camp K7 de Paterna el cap de setmana del 16 al 18 d’octubre.

Finalment, en el calendari de veterans, actualitzem les dates: Torneig en Castelló Padel Sport, entre el 16 i el 18 d’octubre; Campionat autonòmic per parelles en Bergamonte, entre el 30 d’octubre i l’1 de novembre; i Campionat autonòmic per clubs, entre el 20 i el 22 de novembre.

D’aquesta forma, tot el nostre calendari queda acoblat a les últimes novetats i els nostres jugadors i clubs podran compatibilitzar la seua competició a nivell internacional, nacional i autonòmica.

Pots consultar el calendari complet en aquest enllaç.