Actualització de les normes anti COVID 19

Després de la publicació de la Resolució de la Conselleria de Sanitat divendres passat dia 12 i la rectificació d’errors publicada aquest matí, indiquem com ha de realitzar-se la pràctica esportiva del pàdel en la Comunitat Valenciana:

Entrenaments i competicions federades, autoritzades segons la resolució de Sanitat, es poden realitzar tant en instal·lacions obertes com tancades fins a l’horari permés pel decret de Presidència que marca la mobilitat (22h.), sense ser obligatori l’ús de les màscares i desenvolupant-se amb les dinàmiques esportives habituals.
Ací s’inclouen les competicions nacionals i internacionals, els circuits Or i Plata i la lliga autonòmica per equips.
La pràctica esportiva de caràcter general, es pot realitzar en instal·lacions obertes i tancades, sent obligatori l’ús de màscara durant el seu desenvolupament en les instal·lacions tancades.
L’ús de vestuaris i dutxes, en els entrenaments i competicions federades autoritzades es podran uses de manera habitual respectant les mesures generals de prevenció i higiene indicades per les autoritats sanitàries.
En la resta de casos, els vestuaris podran ser utilitzats amb un aforament del 30% i les dutxes únicament en el cas que siguen individuals.
Pots consultar totes les nostres recomanacions en les nostres xarxes socials:

twitter.com/padelcv

facebook.com/padelcv

Instagram padelcv