Acord entre La Liga Sports TV i FPCV

La Federació de pàdel de la Comunitat Valenciana ha arribat a un acord amb La Liga Sports TV per a emetre, també, a través de la seua APP els principals partits del nostre circuit Or.

La Liga Sports TV és una OTT, una plataforma multiesportiva en la qual l’usuari només ha de descarregar-se l’APP a través del seu Telèfon intel·ligent, Tablet o Smart TV, i d’aquesta manera pot gaudir de tot el contingut a la carta i de manera gratuïta.

Amb aquest acord, les nostres trobades podran veure’s tant a través de la nostra web (www.padelcv.com), de la nostra APP (descàrrega gratuïta) PADELGO i a través de l’APP de la Liga Sports TV (descàrrega gratuïta).

A través de la Liga Sports TV ja poden seguir-se els partits en directe de la Lliga ASOBAL d’Handbol, Lliga Nacional de Futbol Sala LNFS, Lliga LEB OR de Bàsquet o La Lliga de Futbol Femení Iberdrola. I a més gaudeix de tota l’actualitat i vídeo resums de LaLiga Santander i LaLiga SmartBank de futbol. I a partir d’ara, també, en directe, i a la carta, els partits del circuit Or de la Federacio de pàdel de la Comunitat Valenciana.

Amb aquest acord, la nostra federació tracta d’augmentar la difusió del nostre esport a través d’una plataforma amb més de 5 milions de descàrregues.

La primera retransmissió simultània, en directe, serà demà, a partir de les 10.15 del matí amb la novena prova del nostre circuit Or, que s’està disputant en les pistes de *PadelTron Arena Alacant.