El primer classificatori de menors de l’any otorga les primeres places per al TyC Premium de Màlaga

La disputa del primer torneig autonòmic de menors va suposar, a més de la coronació de les nostres millors pales en aquest inici d’any, el fet d’atorgar les primeres places amb segell valencià per al TyC Premium, amb el qual conclourà aquest primer cicle.

Les places per a Màlaga són per a Paula Gil i Layla Marco, vencedores en categoria aleví; Diana Toledo i Mara López, campiones infantils;
Lucía Micaela Fernández i Candela Lucendo, els qui es van proclamar guanyadores en categoria cadet; Javier Bolumar i Daniel Beneyto , vencedors entre els alevins; els germans Andrés i Arturo Calzada, els qui van ser els millors infantils, categoria en la qual també obtenen plaça per al TyC Premium els subcampions, Lucas Orduña i Izan Guerrero.

Exactament igual ocorre en categoria cadet on tant els subcampions d’aquest autonòmic classificatori disputat en Family Sport Club, Aarón Picó i Álvaro Solá, com els campions, Sergio Arias i Antonio Borja, estaran en la cita malaguenya. Finalment, l’última plaça, la de categoria júnior, ha sigut per a Mario Ortega i Igor Amondarain.

Cal destacar també l’actuació de Lola Tena i Mar Munera, campiones, els qui van véncer en la final benjamí a Sofía Hernández i Naira Martí. María Mora i Sofía Martínez van ser subcampiones en categoria aleví i van fer el propi en infantil María Alcantud i Alba Galán.

En el quadre d’honor cadet femení també col·loquem a les cadets Paula Caballero i Lidón Gallego, subcampiones, i a les júnior, Lola Javaloyes i Aroa Segura, campiones i Laura Alcàsser i Ainhoa Gutiérrez, subcampiones.

Els millors benjamínes en Family van ser Hugo Martínez i Max Spisiak mentre que el subcampionat li ho van anotar Mario Brocal i Jaime Ramos. Com a segons classificats alevins trobem a José Domingo Martínez i Jaime Franco i tanca aquesta nòmina de destacats del primer classificatori de 2020, José Román Martínez i Adrián Rodríguez, subcampions júnior.

Tots aquells que no han aconseguit plaça per al TyC Premium saben que tenen l’opció d’aconseguir-la en el TyC de Badajoz, previst per al primer cap de setmana de febrer.

Demà els oferirem un vídeo resum del torneig i la nostra habitual galeria fotogràfica.