Els jugadors valencians destaquen al nacional de Màlaga

Un total de 129 jugador@s valencian@s s’han traslladat a Màlaga per a disputar una de les cites cims de l’any, el Campionat d’Espanya de menors.
Molts van ser els que des del dimarts van començar els seus primers partits de prèvia. Una vegada més, els nostres menors van donar mostra del bon treball realitzat durant l’any i van competir a gran nivell des dels primers partits fregant el 100% de victòries en les jornades de dimarts i dimecres.
Ja el dijous, nuestr@s jugador@s lluitarien per entrar en quadre final i guanyar-se un lloc entre les 32 menors parelles d’Espanya.
Gran paper de xiquets com Alonso Agut (JM), Lucía Fernández García (JF) i Yaiza Gallego (*AF) que van posar el seu nom en el quadre final, mentre que molts altres van estar a només un partit de sumar-se a aquest èxit.
Destacat va ser el torneig realitzat per Izan *Violero (AM), Rubén Fernández (*IM), *Aroa Segura (JF) i Alba Galán (IF), que van arribar a 1/8 de final guanyant molts partits previs.
Un total de 27 parelles amb representació valenciana iniciaven la seua marxa el divendres en aquest Campionat d’Espanya.
Hui, passades dues rondes de quadre final, tenim els següents jugadors en 1/4 de final:

*Leyre *Montañez *BF
Pablo Villarroya *AM
Diana TOLEDO *IF
Lucía *Micaela *Fernandez *IF
*Lidón Gallego *IF
Nacho Moragues *IM
Raúl Peralta *IM
Marina Martinez *Lobo *CF
Cristina *Musial *JF
*Edu Alonso *JM
Alex *Arroyo *JM
Javier Navarro *JM
David Martínez *JM
Mario Ortega *JM
*Juanlu *Esbri *JM
Raúl Mestre *JM

Esment especial mereix la categoria júnior masculí. La fantàstica generació del 2001 aconsegueix col·locar 7 jugadors dels 16 supervivents. Amb més mèrit si cap, la parella formada per *Juanlu *Esbri i Raúl Mestre que venen jugant des de la fase prèvia.

No ens oblidem dels molts tècnics valencians que s’han desplaçat fins a Màlaga, amb la intenció de donar suport als seus pupils.
També estan presents 4 tècnics de l’equip *FPCV: *Pitu Losada, Xavi Sellés, *Idoia Martin i Javier Sánchez. Els quatre entrenadors estan fent seguiment i labors de *coaching a tots aquells jugadors que pertanyen al projecte de Tecnificació.

Des d’ací desitgem que tots els nostres jugadors tinguen molt èxit en el que resta de torneig i que servisca d’impuls per a la cita més important de l’any en el panorama
*padelístico, el Mundial de Menors que es disputarà del 12 al 20 d’Octubre a Castelló.