23 valencians comencen a disputar el circuit mundial

Ha començat World Padel Tour, amb la disputa del Cervezas Victoria Marbella Màster.

En aquesta primera cita de la temporada 22 jugadors amb llicència de la nostra federació buscaran complir els seus objectius.

En el quadre final femení trobem a la parella líder del nostre rànquing, Anna Cortiles i Jessica Castelló, a més de Tamara Icardo i Celeste Paz. Des de la fase prèvia intentarà accedir als setzens de final Marina Martínez Lobo, mentre que van iniciar la seua marxa des de la fase preprevia Arantxa Soriano, Anouk Faure, Iris Donate, Estela Francés i Gala León.

Entre els xics, destaca la presència directa en el quadre final dels germans Javi i Josete Rico. Des de la fase prèvia buscaran l’accés Christian Fuster, Aris Patiniotis, Miki Solbes, Salva Oria i Àlex Arroyo.

Finalment, van començar aquesta primera cita del calendari de Word Padel Tour des de la fase preprevia Edu Alonso, Mario Cerezo, Javier López, Carlos Ibañez, Alfonso Viuda i Sergio Icardo.

De bon segur que, a mesura que avance la temporada, altres jugadors valencians se sumen a la disputa del circuit mundial. Per a tots ells, la millor de les sorts.